Våre kunder

Vi har i dag mer enn 50 fornøyde kunder og setter deg gjerne i kontakt med referanser i din bransje om ønskelig.

Foss Consulting logo

Foss Consulting

Ine Foss

BV Forvaltning overtok min regnskapsførsel midt i regnskapsåret 2017. Jeg er svært fornøyd med service, oppfølging og profesjonaliteten Alf Otto Buvik representerer. Han er behagelig å samarbeide med, kunnskapsrik og effektiv i behandling av sine kunder. En regnskapsfører som bryr seg og stiller krav, samtidig som han er profesjonell og innsiktsfull. Jeg har med dette fått frigjort mye tid til å utvikle min virksomhet videre og jobbe med det jeg er best på. Kan absolutt anbefale BV Forvaltning!

Sameiet Sønderhagen 3 & 4

Styret i Sameiet Sønderhagen 3 & 4, Stange

BV Forvaltning AS reagerer raskt på våre henvendelser og gir god personlig oppfølging når vi i styret har oppgaver som må løses eller spørsmål som må besvares. Regnskapsføringen er ryddig, nøyaktig, utføres innenfor de frister vi er enige om og forenkler vårt arbeid ved bruk av nettbaserte løsninger

Martens Takst & Byggtjenester AS

Daniel Martens

Har benyttet BV Forvaltning AS i snart ett år og er veldig fornøyd med den oppfølgningen jeg har fått med hensyn til firmaets regnskapsførsel. Han svarer raskt og klart på spørsmål, er tillitsskapende og kunnskapsrik og følger opp regnskapet mitt på en god måte. Jeg kan trygt anbefale Alf Otto Buvik til alle som måtte ha behov for bistand mht. regnskap

Ramskjell Consulting AS

André Ramskjell Larsen

Alf Otto Buvik er en meget dyktig regnskapsfører som følger opp og tar seg av alt vedr. regnskapet mitt. Han er alltid tilgjengelig og har fungert som min støttespiller gjennom opprettelse og drift av mitt selskap. Gir utfyllende svar på alle spørsmål, gjør regnskapet knirkefritt og yter sitt beste for å hjelpe til på alle måter. Buvik er veldig hyggelig, og jeg håper å ha han som regnskapsfører og samarbeidspartner i all fremtid.

Autorisert tolk – Jasmin Tahira

Jasmin Tahira

Jeg har vært kjempe fornøyd med valget mitt. Han har vært veldig imøtekommende og behjelpelig med alt. Jeg fikk veldig god informasjon fra ham, siden jeg var helt uerfaren med dette. Han har gjort jobben rask og jeg har fått gode og klare tilbakemeldinger på alt. Alt var veldig ryddig og han forklarte godt hvis det var noe jeg ikke forstod. Jeg er kjempe fornøyd og kommer til å bruke ham videre også. Anbefaler ham på det sterkeste!

Fotograf Stine Branderud

Stine Branderud

Alf Otto er nøye, punktlig, seriøs, gjør jobben raskt og veldig dyktig. Han er hyggelig og lett å samarbeide med, og forklarer ting som er kompliserte. Kan trygt anbefales til alle som trenger regnskapsfører.

Osteopat –Jan-Andreas F. Fosnæs

Jan-Andreas Fosnæs Fjeldsaunet

Etter å ha vurdert flere tilbud endte jeg opp med Alf Otto Buvik. Dette angrer jeg ikke på! - Super service. - Imøtekommende og kunnskapsrik. - Rask på mail. Buvik Regnskap kan VARMT anbefales til ALLE som trenger hjelp til regnskap og regnskapstjenester.